ETT PERFEKT TILLBEHÖR FÖR BÄSTA KOMFORT

AirBreeze kuddar innehåller AirFeel , ett material som har en öppen cellstruktur som ger ökad ventilation. Fodralet till kuddarna är tillverkat i ett mjukt och ventilerande 3D tyg i strechtextil som transporterar bort fukt och ger ett mycket behagligt sovklimat.

AIRBREEZE RELAX

Relax är en kudde, gjord av AirFeel memoryskum, som på ett optimalt sätt följer huvud och nacke genom dess ergonomiska utformning. På så sätt får huvud, nacke och resten av överkroppen bästa support och avlastning.


Kudden är tvättbar i 40 °C och överdraget är tvättbart i 60 °C.
Mått på kudden är 55x40x11 och passar utmärkt i ett vanligt örngott.

AIRBREEZE ERGO

Ergo är en kudde, gjord av ergonomiskt utformad AirFeel memoryskum, för att ge så bra stöd som möjligt för huvud och nacke. Tack vare kuddens form får man en avslappnad känsla med optimal support för både huvud, nacke och resten av överkroppen.


Kudden finns i två höjder där själva kudden är tvättbar i 40 °C och överdraget är tvättbart i 60 °C. Kudden finns i två olika storlekar: 60x35x11 och 50x30x10.

VARFÖR EN KUDDE FRÅN AIRBREEZE

  • Ventilerar för ett fräschare sovklimat
  • Fuktreglering som ger ett torrare mikroklimat
  • Memoryskum följer kroppens former perfekt

AIRBREEZE CLASSIC

Ergo är en kudde, gjord av AirFeel memoryskum, som på ett optimalt sätt följer huvud och nacke genom dess ergonomiska utformning. På så sätt får huvud, nacke och resten av överkroppen bästa support och avlastning.


Kudden är tvättbar i 40 °C och överdraget är tvättbart i 60 °C. Kudden finns två olika storlekar: 60x35x11 och 50x30x10.

AIRBREEZE CLASSIC FL

Classic FL är en kudde i klassisk, traditionell utformning. Fylld med små bitar AirFeel memoryskum upplevs kudden som att den ger både mjukhet och support. Materialets utformning gör att de ventilerande egenskaperna kommer till sin fulla rätt och ger därför ett torrt och bra sovklimat.


Endast kuddens överdrag är tvättbart i 60 °C. Classic FL är något mindre än classic med sina 55x45x13. Det fantastiska med denna kudde är att den är öppningsbar och på så sätt justerbar i höjd.

Hitta butik

Kom in och prova! Vi är alla olika och behoven varierar och därför är det så viktigt att säng och bäddmadrass blir utprovad för att passa just dig.

Hitta din butik