Tillbehör

Många tillbehör!

Till AirBreeze sängar finns gavlar och ben med olika stilar att välja mellan som ger möjlighet till att skapa ett välkomponerat sovrum.

AIRBREEZE BÄDDMADRASS

Bäddmadrassen är avgörande för den slutgiltiga komforten i en AirBreeze säng. Bäddmadrassen har ett mjuk och ventilerande 3D-tyg i strechtextil, som transporterar bort fukt och ger ett mycket behagligt sovklimat.

Madrassen är tillverkad av ett mjukt, tryckavlastande och ventilerande material som vi kallar AirFeel. Efter en tids användning kan du både märka och se hur bäddmadrassen formar sig efter dig och hur du sover. Varken funktion eller hållfasthet av bäddmadrassen påverkas av denna anpassning till dig och din kropp.

AirBreeze Bäddmadrass är ca 8cm tjock och fodralet är delbart och tvättbart i 60 °C.

AIRBREEZE GAVLAR

Sätt en personlig prägel på ditt sovrum genom att välja till en gavel. En snygg gavel skyddar inte bara väggen utan hjälper också till att ge en elegant helhetskänsla till ditt sovrum.

Våra gavlar är precis som våra sängar tillverkade av kvalitetsmaterial. Gavlarna finns tillgängliga i samma färger som våra sängar.


SLÄT MED KANTSÖM SÄNGGAVEL DJUPKNAPPAD

AIRBREEZE MULTIFICKA 2-FACK

Multifickan är en smart och praktisk lösning som gör livet lite bekvämare. Den tvådelade fickan har plats för en tidning, glasögon och fjärrkontroll – saker du gärna vill ha tillgängliga vid sängen. Multifickan kan fås i samma tyg och färger som sängen och den är tvättbar i 40 °C.

AIRBREEZE SÄNGBEN

Vackra ben skapar en personlig touch på din säng. Benen påverkar sängens uttryck och naturligtvis dess
höjd. Grundregeln är att resårsängar har högre ben - för kontinental och ställbara sängar passar det bäst
med lägre ben

SÄNGBEN

Ben av trä
Välj ben som harmoniserar med golvet, sängfärgen eller övrig inredning. Naturfärgade eller i ek finns i de flesta olika former.

Metallben
Metallben har en tidlös och samtidigt modern attityd. Välj en form och design som uttrycker just din stil.

Målade ben
Välj mellan vit eller svart bland många olika former för att matcha säng och sovrum.

Hitta butik

Kom in och prova! Vi är alla olika och behoven varierar och därför är det så viktigt att säng och bäddmadrass blir utprovad för att passa just dig.

Hitta din butik