AIRBREEZE
RAMSÄNG

En säng i ett traditionellt ramsängsutförande. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan tre färgställningar.

Sängen finns i storlekar mellan 80-120 cm och standardstorleken 90 finns även i längden 210 cm. Airbreeze ramsäng har inga komfortval. Här är det sängens olika lager som justerar komforten och som gör den följsam mot din kropp. Underdelen ”AirBase” med en 5 zoners funktion för att följa kroppens former och överdelen ”AirFeel” med en tryckavlastande och ventilerande egenskap.

Storlekar

Mått 80 90 105 120
200
210

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

Beige
Ljusgrå
Svart

Varför en säng från Airbreeze?

  • Avlastande support
  • Naturlig rörelsefrihet
  • Behagligt sovklimat

AIRBREEZE
KONTINENTALSÄNG

En sängmodell som ger ett mer komplett möbeluttryck och utökad tryckavlastning genom komfortdelen i underbädden. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan tre färgställningar.

AirBreeze Kontinentalsäng finns i storlekar mellan 120-210 cm och standardstorleken 180 finns även i längden 210. AirBreeze har inga komfortval utan det är sängens olika lager som justerar komforten och som gör den följsam mot din kropp. Underdelen AirBase med en 5 zoners funktion för att följa kroppens former och överdelen AirFeel med en tryckavlastande och ventilerande egenskap.

Mått 120 160 180 210
200
210

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

Beige
Ljusgrå
Svart

HANDKONTROLL TILL AIRBREEZE STÄLLBAR SÄNG

Alla ställbara sängar leveraras med en väldesignad och intuitiv handkontroll. Med enkla knapptryckningar regleras sängen till önskad position vilket gör det enkelt att finna vila på rätt sätt.

AIRBREEZE
STÄLLBAR

En ställbar säng med skön komfort och modern teknik. Med reglerbara leder i huvud- och fotände kan du anpassa din säng efter dina önskemål. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan tre möblerbara färger. Beige, Ljusgrå och Svart.

I AirBreeze ställbara säng är det de olika lager av material som tillsammans justerar komforten och gör den följsam mot din kropp. Underdelen, AirBase, med en 5 zoners funktion följer kroppens former och den övre delen, AirFeel, genom sina tryckavlastande och ventilerande egenskaper.

Sängen finns i storlekarna 90 och 105 cm och standardstorleken 90 finns även i längden 210 cm. Till din ställbara säng ingår det även en multificka för förvaring av handkontroll och ex glasögon eller annat som du behöver ha nära till hands.

Sängen styr du smidigt med den trådlösa handkontrollen. Den sofistikerade motorn är nästan helt ljudlös och formar med mjuka rörelser sängen till precis det läge som passar dig.

Mått 90 105
200
210

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

Beige
Ljusgrå
Svart

Hitta butik

Kom in och prova! Vi är alla olika och behoven varierar och därför är det så viktigt att säng och bäddmadrass blir utprovad för att passa just dig.

Hitta din butik